perjantai 27. maaliskuuta 2015

Tehtiin ite: Savulohiomeletti

Hyvää perjantaiaamua!

Täällä ollaan lähtökuopissa pääsiäisreissulle Åreen. On hyvä siis tankata aamiaista napaan! Munakas on hyvä jääkaapintyhjennysruoka, sillä pärjää ainakin lounaaseen asti ;)

Matkalta on tarkoitus postailla juttuja ja instailla kuvia. Instagramista löytyy feedimme tunnuksella @herneetkinrokkaa






Savulohiomeletti kahdelle:

3 munaa
2rkl vettä
pippuria
suolaa
savulohta
ruohosipulituorejuustoa
sipulinvartta / ruohosipulia
tilliä

Riko munat kulhoon, lisää vesi ja mausteet. Sekoita vispilällä munien rakenne rikki. Paista keskilämmöllä paistinpannulla. Kun munakas alkaa hyytymään lisää ruohosipulituorejuusto pieninä nokareina, revitty savulohi sekä silputut sipulit ja tilli. Anna munakkaan hyytyä kokonaan. Ja eikun nauttimaan!

Arvoimme loman kunniaksi Olgan pullakirjan, ja voittajaksi tuli numero 10 eli nimimerkki sikurina. Onneksi olkoon!

3 kommenttia:

  1. Hyvää reissua! Mahteja laskuja, sitä on Åressa varmaan tiedossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Toisille vähän loivempia laskuja ja toisille VM-rinnettä... :D

      Poista
  2. Nam, näyttääpä hyvältä. Kiitos paljon kivasta voitosta ja mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista