torstai 10. toukokuuta 2012

Tehtiin ite: Katkarapusmörret

Vielä pari viikkoa, ja sitten korkataan pullot köpiksen (toivottavasti) kesäisillä terasseilla. Keväällä on näkynyt vähintään joka toisella bussipysäkillä mainos Carlsbergin uudesta Copenhagen-oluesta, jota meidän piti tietysti kokeilla. Seuraksi tehtiin katkarapu-kurkku-kevätsipulismörriksiä, ja tunnelmoitiin tulevaa matkaa.

Smörrien sörsseliin kokeitiin sekoitusta purkkismetanasta (1pieni prk) ja bulgarianjugurttista (n.3rkl), toimii! Muuten, neiti lisää vielä, että tuo Copenhagen on pirteä ja kesäinen olut josta on helppo tykätä sellaisenkin joka ei oluista muuten niin välitä.



Muutamia vinkkejä olemme jo saaneet Köpiksestä, tekemisestä, näkemisestä ja hyvistä ravintoloista, mutta sana on vapaa, kerro meille oma vinkkisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti