lauantai 12. marraskuuta 2011

F8, Tema, 22.10.11

Ja pahpöh. Stokkan F8:iin sai tälläkertaa hieman pettyä. F8 siis on osittain uudistunut, kahdesta vanhasta ravintolasta tuli yksi isompi ravintola. Eli Easy ja Fine ovat kuolleet ja kuopatut (samalla onneksi se kaamea hökötys, joka toimi alkusalaattipöytänä)
ja koravattu nyt Tema-ravintolalla. Temassa ei ole valitettavasti ole mitään muuta uutta kuin ruokalista ja nimikyltti. Odotimme jonkinnäköistä uudistusta ravintolasalin sisustukseen, vaikka vanhastakin kovin tykkäsimme, mutta ei. Uusi ruokalista vaikutti melko monipuoliselta, jokaiselle jotakin erilaisten teemojen alta; Nordic, Spicy, Fast näin esimerkiksi.

Astelimme puolityhjään ravintolaan neljän hujakoilla, lauantai-iltapäivänä. Saimme menut, teimme tilauksen ja jäimme odottelemaan keittiöntervehdyskeittoa, jolla alkusalaattipöytä oli kuulemamme mukaan korvattu. Noh, keittiöntervehdys jäi saamatta, meidät nimitäin unohdettiin yli 20 minuutiksi, vaikka istuimme melkein keskellä salia, ja henkilökunta kulki jatkuvasti ohitsemme. Kun ruoka-annokset vihdoin saapuivat pöytään, eikä niiden tulonkaan jälkeen alkanut kuulua leipäkoria, joita muille ruokailijoille oli heti ruokatilauksen jälkeen tuotu, oli pakko vetäistä tarjoilijaa hihasta, jotta saataisiin edes leivät pöytään. Alkutervehdystä (tällä kertaa olisi ollut tomaattikeitto, kuultiin naapuripöydästä) emme jaksaneet kinuta, pääruokaa kun oli jo aloitettu haarukoimaan.

Ja sitten itse ruokaan. Papu päätti kokeilla poronkäristystä ja Jii otti Spicy-listalta kuhaa. Poronkäristys ja kala lisukkeineen tuotiin yhteensä 7:llä eri lautasella ja kupissa. Olikin kova työ mahduttaa kaikki astiat 2-hengen pöytään lasien, vesikannun ja leipäkorin lisäksi. Kuppien kanssa pelaamien oli ihan turhaa kikkailua, ja ruokakin jäähtyi nopeasti pikkuastioissaan. Poronkäristys oli mureaa, mutta liian suolaista, Muussi oli todella paksua ja raskasta, lisukkeena vielä raikkaat puolukat ja pari mautonta ruusukaalia omissa kipoissaan. Vähän jäi outo fiilis kippokuppi sekoilusta/ klassikkoruuan modernisoinnista, eikä itse ruokakaan maistunut niin, että sitä voisi kehua.

Jiin siika tuli "vain" kolmessa eri astiassa. Kala lautasella, öljypohjainen sieni-sipuli höystö lasiveneessä ja riisi kupissa. Siika itsessään oli grillattu chili/korianteri/inkivääri-maustesekoituksella ja se oli sopivan tulista kalan kanssa. Kala oli muutenkin erittäin hyvää joskin askartelu kokonaisen kalan kanssa on aina aikaa vievää, ruotoja riittää. Riisiä taas oli liian vähän (kuten muussia Papusen annoksessa), mutta sieni-sipuli höystöä öljymarinaadissaan oli sopivasti ja se olikin annoksen ehdoton kohokohta. Tämä lisäke oli sopivan maistuva ja erityisesti sienistä pitävälle timanttinen lisäke. Yhteenvetona annos lisukkeineen oli hyvä, mutta myös Jiin ruoka-askarointia hankaloitti kippojen ja kilistimien sekalainen armeija ahtaalla battlefieldillä. :(


Vaikka tämä kokemus F8, oli vähän plaah, niin annetaan vielä joskus uusi mahdollisuus Temalle..ehkä.

tähdet 3

Ja käymälätarkastuksen jälkeisest kommentit: F8 ravintolamaailman Teman puolella ei ole omia vesiklosetteja, vaan täytyy lähteä ulos itse ravintolasalista yleiselle puolelle, jotta pääsee puuteroimaan nenäänsä. Not so nice.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti