tag:blogger.com,1999:blog-487077926037919516.post5424173285669509622..comments2023-04-14T17:33:19.378+03:00Comments on Herneetkin rokkaa.: Kahvitasting Savoyssä ja kahvibanaanitNti Papuhttp://www.blogger.com/profile/13917260964495482291noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-487077926037919516.post-50596431595499237372013-11-23T19:48:26.113+02:002013-11-23T19:48:26.113+02:00Kahvibanaanit kuullostavat herkullisilta. :)Kahvibanaanit kuullostavat herkullisilta. :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-487077926037919516.post-45400079027203860512013-11-19T21:58:08.734+02:002013-11-19T21:58:08.734+02:00No, eipä niihin yleensä kahvin takia mennä, tai jo...No, eipä niihin yleensä kahvin takia mennä, tai jos menee niin on ehkä missannut ravintolan pointin :) Kommentissasi on kyllä vinha perä, useasti suurin pettymys ravintoloissa on juurikin kahvissa, siihen toivoisi kyllä panostusta. Poikkeuksiakin kyllä toki on, mutta harvemmin täällä Suomessa.Nti Papuhttps://www.blogger.com/profile/13917260964495482291noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-487077926037919516.post-28164943175190172472013-11-19T11:29:50.057+02:002013-11-19T11:29:50.057+02:00Hyvä syy kiertää nuo tähtipaikat kaukaa.
Työpaikoi...Hyvä syy kiertää nuo tähtipaikat kaukaa.<br />Työpaikoilla kapselikoneet ovat nipnap-hyväksyttäviä roskamäärästä ja valmistasidonnaisuudesta huolimatta. Hotellien aulabaareissa ja ravintoloissa oikeita papuja syövä hyvinsäädetty ja -putsattu täysautomaatti on monesti hyvä valinta. Kyllä hienoissa ravintoloissa pitäisi olla kunnon kahvitkin, eiväthän he kai tarjoa laatikkoviiniäkään. Jos baristataitoja ja innostusta espressokoneen hoitoon ei ole kenellään, niin voisi tarjota laadukkaita suodatinkahveja (paahtajia löytyy Helsingistäkin) tai sitten hankkia mainitsemani pavuista kahvin tekevän automaatin. "Nespresso, a bad substitute for espresso..."Anonymousnoreply@blogger.com